Denumire ocupatie
Categorii
Localitate
Informatii despre companie SC H.ESSERS SRL

Nume persoana contact Carmen Pater
Email persoana de contact carmen.pater@essers.com
Telefon de contact 0731 777 072
Din 01/01/1970
Adresa de contact Oradea, Sos. Borsului nr. 40, Jud. Bihor
Locatie:  [Oradea,Romania ]
Categorii Transport, Distributie
Telefon de contact 0731 777 072
Fax
Numar de angajati 600
Descriere

Furnizorul de servicii în domeniul logistic, „H. Essers”, oferă soluţii personalizate şi integrate de transport şi logistică în întreaga Europă.
Compania „H. Essers” a fost înfiinţată în anul 1928 de către Henri Essers. Între timp, aceasta a devenit unul din liderii europeni în domeniul societăţilor de transport şi logistică care activează în sectorul chimic, farmaceutic / asistenţă medicală, precum şi în cel al bunurilor de înaltă calitate. În ultimii 10 ani, societatea de transport a cunoscut o dezvoltare puternică, datorită creşterii autonome şi a unor achiziţii strategice. În anul 2015 H.Essers a înregistrat o cifră de afaceri de 484 milioane euro.
H.Essers oferă soluții rapide, eficiente și de înaltă calitate din 40 de puncte strategice situate în 12 țări, pentru orice solicitare de transport paneuropean, de la 1 kg până la capacitate maximă.
Serviciile noastre includ:
-transporturi în regim de grupaj, de camion parțial încărcat (LTL) și de camion complet (FTL) -transport cu temperatură controlată -transport de mărfuri periculoase (ADR) -transport de containere -transport în condiții de maximă siguranță -transport aerian

Cod CAENTransporturi rutiere de marfuri 4941
CUI16335762
Forma de proprietatePrivat
Forma de organizareSRL
Anul infiintarii2007
Adresa sediuOradea, Sos. Borsului nr. 40, Jud. Bihor
Websitehttps://www.essers.com/ro/